W sierpniu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:

Jeśli podoba Ci się to co robimy, wesprzyj nas dowolną kwotą. Tylko dzięki Tobie będziemy mogli dalej występować.

Dwa udane koncerty w Busku-Zdroju i Krakowie

Dodane 27.05.2019, 11:56
Trzy kobiety ubrane w sukienki stoją i śpiewają.

W piątek i sobotę 24 i 25 maja zaśpiewaliśmy dwa niezwykle udane koncerty.

Pierwszy w sanatorium „Nida” w Busku-Zdroju. Był szczególny z racji dzisiejszego święta, do którego przygotowywaliśmy się na kilku ostatnich próbach. Chcieliśmy jak najpiękniej podziękować wszystkim obecnym na sali mamom za trud wychowania, uśmiech, czasem łzy… i przede wszystkim bezwarunkową miłość przekazywaną dzieciom. Każdy z nas zaśpiewał w związku z tym jakąś piosenkę z serdecznymi życzeniami: znane – Wojciecha Młynarskiego czy Krzysztofa Krawczyka, skądś wygrzebane – Waldemara Koconia, a także autorskie.

Występ został ciepło przyjęty przez licznie zgromadzoną publiczność, zwłaszcza tą z Krakowa.

Cztery osoby (1 mężczyzna, 3 kobiety) stoją, śpiewają, pozostali (dwóch mężczyzn) gra na cajonie i pianinie elektycznym

W sobotę zagraliśmy w Centrum Młodzieży imienia Henryka Jordana podczas rozstrzygnięcia konkursu o Buławę Lajkonika. Jeszcze raz gratulujemy naszym nagrodzonym podopiecznym i przyjaciołom, bardzo cieszy nas wasz sukces. Ze wzruszeniem także obejrzeliśmy występy innych wykonawców.

Jesteśmy pewni, że również za rok wyślemy na ten konkurs naszą wspaniałą i zaangażowaną reprezentację.