Z PRZYJEMNOŚCIĄ ZAGRAMY DLA CIEBIE! SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ!

Zapraszamy - VII Wielki Koncert Kolęd pt. "Wielka radość dziś rodzi się w nas"

Dodane 12.12.2023, 13:14
Grafika przedstawia scenę koncertową na zewnątrz z różnymi instrumentami muzycznymi, w tym fortepianem, skrzypcami i fletem, przygotowanymi do występu. Scena jest udekorowana świątecznymi elementami, takimi jak girlanda, światła i choinka w tle. Ustawienie na zewnątrz, w śnieżnym krajobrazie, tworzy magiczną świąteczną atmosferę. Ciepłe i przyjemne oświetlenie podkreśla instrumenty i dekoracje, oddając istotę radosnego koncertu kolęd.

Fundacja Artystyczna Cantito zaprasza na wyjątkowy koncert pt. "Wielka radość dziś rodzi się w nas".

Już 7 stycznia 2024 r. o godzinie 17.00 w Klubie 6 Brygady Powietrznodesantowej przy ul. Zyblikiewicza 1 zabrzmią piękne, polskie pastorałki.

Jesteśmy pewni, że nowe, ciekawe aranżacje utworów poruszą Państwa serca i dostarczą niezapomnianych wrażeń.

Chcemy przyjść do wszystkich z dobrą nowiną i muzyką rozgrzać Was w ten zimowy, mroźny czas.

Na scenie staną wokaliści i instrumentaliści, którzy zaśpiewają solo, ale także na kilka głosów.

To na pewno będzie niezapomniany i wzruszający wieczór.

Serdecznie zapraszamy!

Bądźcie z nami i wspólnie cieszmy się z narodzenia Bożej Dzieciny!