W sierpniu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:

Jeśli podoba Ci się to co robimy, wesprzyj nas dowolną kwotą. Tylko dzięki Tobie będziemy mogli dalej występować.

Dziękujemy za wspólne kolędowanie!

Dodane 21.01.2015, 21:47

Szanowni Państwo,

w dniu 18 stycznia br. w Klubie Garnizonowym przy ulicy Zyblikiewicza 1 odbył się koncert świąteczny naszej Fundacji. Koncert ten był dedykowany wszystkim tym, którzy w roku 2014 pojawili się na naszej drodze i okazali nam swoje serce.

Dziękujemy wszystkim Państwu, którzy w tym dnu zechcieli posłuchać efektu naszej pracy i wspólnie z nami kolędować. Mamy nadzieję, że będziemy się z Wami spotykać jeszcze nie raz.

Szczególne podziękowania kierujemy na ręce gospodarza Klubu Garnizonowego, Pana pułkownika Stanisława Gardiasa, który już wielokrotnie gościł nas u siebie, a także Mateusza Sieniawskiego naszego najlepszego realizatora dźwięku, na którego pomoc możemy liczyć zawsze podczas wszystkich większych przedsięwzięć muzycznych. Osoby te od dawna wspólnie z nami działają na rzecz niepełnosprawnych artystów. Mamy nadzieję, że nasza współpraca będzie w dalszym ciągu przebiegać w tak wspaniałej atmosferze.

Jeszcze raz dziękujemy Wam wszystkim bardzo!