W listopadzie na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:
NAWET NIEWIELKA KWOTA POTRAFI ZMIENIĆ ŚWIAT DRUGIEGO CZŁOWIEKA. PODARUJ TERAZ!

Dzień projektu „Ze Świętymi za pan brat” w SOSW Kraków

Dodane 08.06.2018, 12:14
Kobieta sięga po mikrofon, który jest na statywie, w lewej dłoni trzyma flet poprzeczny. Po jej lewej stronie stoi mężczyzna, a po prawej kobieta. W dłoniach trzymają mikrofony. Za nimi siedzi mężczyzna, który gra na cajonie.

6 czerwca wraz z całą naszą muzyczną ekipą mieliśmy przyjemność wystąpić na scenie Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Dzieci Niewidomych i Słabowidzących przy ulicy Tynieckiej 6 w Krakowie. Na specjalne zaproszenie Pani Ani Pilarskiej wzięliśmy udział w dniu projektu „Ze Świętymi za pan brat” i wykonaliśmy 3 utwory. Projekt ten podsumowywał całoroczną pracę uczniów, która miała na celu poznanie wybranych Świętych, ich historii, niezwykłych czynów i dziedziny życia.

Nasz występ został bardzo pozytywnie odebrany, a na podsumowanie wraz z towarzyszeniem uczniów wykonaliśmy przeróbkę utworu, w trakcie którego można było zobaczyć jak uczniowie tańczyli Cha-chę.

Bardzo dziękujemy za zaproszenie i jest nam miło, że mogliśmy się włączyć w taką inicjatywę.