Z PRZYJEMNOŚCIĄ ZAGRAMY DLA CIEBIE! SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ!

V Koncert Kolęd Fundacji Artystycznej Cantito - ZAPRASZAMY!

Dodane 17.12.2019, 12:04
Plakat wydarzenia

Już po raz piąty na scenie Klubu 6 Brygady Powietrznodesantowej w Krakowie 3 stycznia o godzinie 18.00 spotkają się wspaniali soliści, muzycy i przyjaciele z Fundacji Artystycznej Cantito. Jak co roku specjalnie przygotowany na tę okazję materiał muzyczny, składający się z pięknych polskich pastorałek i utworów świątecznych, wykona 10-osobowy zespół muzyczny, w skład którego wchodzą profesjonalni muzycy, jak i amatorzy pasjonaci, Wokaliści i instrumentaliści, osoby niewidome jak i pełnosprawne. Będą mogli państwo usłyszeć: fortepian, perkusję, gitarę basową oraz obój.
Zabrzmią kolędy i pastorałki w nowych aranżacjach instrumentalno-wokalnych, ale także instrumentalnych. Tegoroczne utwory w niezwykły sposób przypomną nam radość, która niedługo nastanie w naszych sercach i domach z okazji Bożego Narodzenia.

Wstęp na wydarzenie jest wolny, ale podczas koncertu będzie możliwość wsparcia dalszej działalności Fundacji Artystycznej Cantito.