W sierpniu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:

Jeśli podoba Ci się to co robimy, wesprzyj nas dowolną kwotą. Tylko dzięki Tobie będziemy mogli dalej występować.

Koncert kolędowy w kościele św. Stanisława Kostki w Krakowie

Dodane 07.01.2019, 13:05

Nowy rok koncertowy rozpoczęliśmy 6 stycznia wspólnym z Państwem kolędowaniem w kościele św. Stanisława Kostki na Dębnikach. Podczas mszy świętej śpiewaliśmy wraz z wiernymi kolędy tradycyjne, przez wszystkich dobrze znane, natomiast później w ramach krótkiego koncertu pastorałki i piosenki świąteczne. Poza stałym składem fundacji: Monika Flaga, Agnieszka Łozińska, Karol Radwan, Adrian Wyka i Mateusz Popis, wystąpiła z nami również Natalia Lewandowska, która bardzo często wspomaga nasze szeregi zwłaszcza w kolędowym czasie. Serdecznie dziękujemy księdzu proboszczowi za umożliwienie nam z Państwem spotkania, a także za ogromną życzliwość i ciepło do nas skierowane.