Koncert „Ważne są tylko te dni” w krakowskim Klubie Aktora SPATIF - Fundacja Artystyczna Cantito
W sierpniu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:
10 zł. Dla Ciebie kawa mniej, dla nas ogromna pomoc. Podaruj teraz!

Koncert „Ważne są tylko te dni” w krakowskim Klubie Aktora SPATIF

Dodane 23.04.2018, 15:10

19 kwietnia mieliśmy ogromną przyjemność ponownie zagrać dla Państwa w krakowskim Klubie Aktora SPATIF. Odbył się tam drugi z cyklu naszych koncertów wiosennych, tym razem pod tytułem „Ważne są tylko te dni”.

Zabrzmiały właściwie same premiery. Śpiewaliśmy dla Państwa przede wszystkim piosenki o miłości, ale także na przykład o tych najważniejszych chwilach, których jeszcze nie znamy (Adrian z repertuaru Marka Grechuty), o pechu i jego konsekwencjach (Agnieszka z repertuaru Anny German) czy o dawnym rozmiłowanym paryskim środowisku artystycznym (Monika z repertuaru Justyny Szafran).

Nasza sekcja instrumentalna spisała się świetnie: Monika Flaga – flecistka, Mateusz Popis – perkusista, na cajonie, Karol Radwan – niezastąpiony pianista i Adrian Wyka – gitara basowa.

Serdecznie dziękujemy Państwu za przybycie i żywiołowe reakcje.

Do zobaczenia w maju!