Z PRZYJEMNOŚCIĄ ZAGRAMY DLA CIEBIE! SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ!

Październik w Busku i Solcu

Dodane 27.10.2016, 8:00

Szanowni Państwo,
w październiku po raz kolejny udaliśmy się z koncertami do Solca i Buska-Zdroju, jednak tej jesieni to nie był ostatni raz.

W piątek, 21 października, graliśmy dla wspaniałej publiczności w uzdrowisku „Solec”. Z sanatorium tym mamy przyjemność współpracować już od kilku lat i zawsze jesteśmy tam chętnie zapraszani, a osoby zasiadające na widowni przyjmują nas niezwykle miło dobrze się z nami bawiąc.

Natomiast 22 oraz 23 października graliśmy w dwóch sanatoriach w Busku- Zdroju: w „Nidzie” i „Marconim”. Z tymi miejscami również współpracujemy od bardzo dawna, zagraliśmy tam pewnie ponad 100 koncertów. Osoby, które przychodzą na nasze występy, zawsze są uśmiechnięte, pełne energii i życzliwości.

Bardzo się cieszymy, że od tylu lat zarówno w Solcu, jak i Busku mamy takie miejsca, gdzie możemy realizować swoją pasję, jaką jest muzyka, że zaufaliście nam Państwo kiedyś i wpuściliście w swoje progi wykazując się ogromną gościnnością. Mamy nadzieję, że jak do tej pory nie zawiedliśmy Waszych oczekiwań. Jest to dla nas ogromna radość, że przez wszystkie te lata możemy na Waszych oczach się rozwijać, prezentować swoją wrażliwość i talent, a Wy dokładacie wszelkich starań, aby nasze koncerty cieszyły się wysoką frekwencją. Natomiast Państwu, którzy przychodzicie na nasze muzyczne wieczorki, dziękujemy z całego serca za to, że zawsze jesteście, chcecie nas słuchać, żywiołowo reagujecie i liczymy, że zostajemy w Waszej pamięci wraz z pozytywnymi emocjami.

Bardzo dziękujemy i zapraszamy na kolejne koncerty do Buska i Solca, które już w listopadzie.

Na zdjęciu znajdują się trzy osoby. Mężczyzna gra na klawiszach, a po jego prawej stronie znajdują się dwie kobiety. Jedna stoi, śpiewa, a druga siedzi na krześle.