W sierpniu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:

Jeśli podoba Ci się to co robimy, wesprzyj nas dowolną kwotą. Tylko dzięki Tobie będziemy mogli dalej występować.

Niedzielne popołudnie w Busku i Solcu-Zdroju

Dodane 07.04.2016, 9:12
Zdjęcie zrobione z oddali. Licznie przybyła publiczność patrzy na scenę, na której znajdują się cztery osoby - dwóch mężczyzn i dwie kobiety. Wszyscy znajdujący się na scenie stoją, śpiewają.Zdjęcie zrobione z oddali. Kobieta stoi, śpiewa. Po jej prawej stronie siedzi mężczyzna, który ma przed sobą stolik, na którym stoi mikser, a po jej lewej stronie siedzi kobieta i mężczyzna. Ten mężczyzna ma przed sobą klawisze.

W ostatnią niedzielę 3 kwietnia Podopieczni naszej Fundacji zagrali w sanatorium „Marconi” w Busku-Zdroju i uzdrowisku „Solec” w Solcu-Zdroju. Są to miejsca, do których często wracamy, ponieważ atmosfera, jaka tam panuje jest zawsze niesamowita, a publiczność wspaniale reaguje na to, co robimy. To dzięki takim koncertom jeszcze bardziej nabieramy przekonania, że muzyka ma ogromną moc i naprawdę łagodzi obyczaje.

Bardzo Państwu dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa kierowane pod naszym adresem i za emocje, które towarzyszą Wam podczas naszych koncertów.

Kolejny raz serdeczne podziękowania kierujemy na ręce władz, dzięki którym mamy możliwość dla Państwa występować.