W lutym na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:

Rozlicz szybko i łatwo podatek za 2018 r. Kliknij tutaj! Pomóż sobie i nam.

Nowy rok w naszej fundacji przynosi wiele wspaniałych nowin

Dodane 10.02.2019, 12:52
Trzy kobiety stoją, śpiewają. Obok nich dwóch mężczyzn - pierwszy gra na cajonie, drugi na pianinie elektrycznym.

8 lutego po raz pierwszy w tym roku spotkaliśmy się z publicznością w Solcu-Zdroju. Był to wieczór szczególny, ponieważ na cyklicznych koncertach poza Krakowem dołączyła do nas Natalia Lewandowska. Wszyscy w fundacji, a najbardziej ona, bardzo cieszymy się z powiększenia naszego stałego składu koncertowego.

Natalka zaśpiewała między innymi przepiękną piosenkę Grzegorza Turnaua pod tytułem „Kwiat”. Publiczność przyjęła nową wokalistkę bardzo ciepło i nagrodziła gromkimi oklaskami.

Nowy na stałe na naszym pokładzie, choć zawsze mocno nas wspierający wcześniej, jest także Tomasz Flaga, pełniący od teraz funkcję naszego kierowcy i asystenta do spraw wszelkich, zwłaszcza kryzysowych, za co jesteśmy mu ogromnie wdzięczni.

Czekamy już na nasze z Państwem spotkanie w tym zawsze gościnnym dla nas miejscu jeszcze w lutym.