W lipcu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:
10 zł. Dla Ciebie kawa mniej, dla nas ogromna pomoc. Podaruj teraz!

Ostatni koncert w sezonie 2016/2017

Dodane 08.07.2017, 20:21

Szanowni Państwo,

Po niezwykle pracowitych dziesięciu miesiącach nadszedł czas wakacji i dla nas. Wczoraj 7 lipca w Uzdrowisku Solec-Zdrój zagraliśmy ostatni koncert w sezonie 2016/2017. Jesteśmy szczęśliwi, ponieważ nasz ostatni występ został przyjęty bardzo miło, a przybyła publiczność bawiła się świetnie. Zabrzmiały, jak zawsze, znane polskie utwory zarówno z dawnych lat, jak i współczesne.

Dziękujemy wszystkim Państwu, którzy przez te ostatnie miesiące bywali z nami,  Słuchali nas śpiewali i obdarzali nas ciepłem, słowami wsparcia i pozytywną energią. Wierzymy, że przekazywana przez nas muzyka i emocje zawsze do Państwa docierają.

Dziękujemy wszystkim osobom z zaprzyjaźnionych sanatoriów i uzdrowisk, dzięki którym w każdym roku mamy gdzie grać.

Dziękujemy naszym współpracownikom, którzy pracują za kulisami naszej organizacji, aby wszystkie projekty wychodziły jak najlepiej.

Ogromnie dziękujemy naszym Wolontariuszom, dzięki którym jesteśmy w stanie docierać do wszystkich miejscowości koncertowych. To dzięki Wam możemy dzielić się naszą muzyką z innymi.

Zawsze stawiamy na rozwój, dlatego już od września chcielibyśmy zaskoczyć Państwa jeszcze większą dawką muzyki, humoru, talentu i może czymś więcej. Trzymajcie za nas mocno kciuki, bo plany mamy bardzo bogate.

Zapraszamy już po wakacjach na kolejne koncerty z Fundacją Artystyczną Cantito, a tymczasem odpoczywajcie, cieszcie się słońcem i od czasu do czasu zaglądajcie na nasze strony.