W sierpniu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:

Jeśli podoba Ci się to co robimy, wesprzyj nas dowolną kwotą. Tylko dzięki Tobie będziemy mogli dalej występować.

Przegląd teatralno - muzyczny "O Buławę Lajkonika"

Dodane 04.04.2019, 14:52

3 kwietnia br. w Centrum Młodzieży im. Henryka Jordana przy ulicy Krupniczej w Krakowie miał miejsce przegląd teatralno-muzyczny „O Buławę Lajkonika”, w którym wzięli udział wybrani uczniowie SPDP: Natalia Lewandowska - solistka, Marcin Joneczko i Dominik Burchardt – jako duet, towarzyszył im zespół z Fundacji Artystycznej Cantito w składzie: Karol Radwan – fortepian, Adrian Wyka – gitara basowa i Mateusz Popis – cajon. Zaśpiewali oni bardzo zróżnicowane piosenki, co spotkało się z żywiołową reakcją publiczności.

Wyniki tego przeglądu zostaną ogłoszone w czerwcu, podczas Tygodnia Osób Niepełnosprawnych. Trzymamy mocno kciuki za naszych artystów, mając nadzieję, że ich praca i talent zostaną docenione.