W listopadzie na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:
NAWET NIEWIELKA KWOTA POTRAFI ZMIENIĆ ŚWIAT DRUGIEGO CZŁOWIEKA. PODARUJ TERAZ!

Przekaż nam Twój 1%

Dodane 08.03.2017, 16:28

Dla osób niewidomych przygotowaliśmy opis filmu, który jest dostępny poniżej.

Film zaczyna się ujęciem na którym widać jak Adrian wsiada do samochodu.

Kolejne trzy ujęcia pokazują jak podopieczni Fundacji rozmawiają z publicznością podczas naszych koncertów, które są organizowane w sanatoriach.
Podczas trwania tych ujęć u dołu ekranu wyświetla się napis: „17000 kilometrów do 10 niezwykle gościnnych miejscowości przy udziale 20000 zasłuchanych osób  - to 160 profesjonalnych koncertów”.

Następnie są 3 kadry z III Ogólnopolskiego Festiwalu Piosenki Krakowskiej. Na pierwszym jest pokazane odczytywanie werdyktu przez Lidię Jazgar podczas koncertu finałowego, na drugim widać fragment występu laureatki Festiwalu – Małgorzaty Bartnik, natomiast trzeci przedstawia moment robienia pamiątkowego zdjęcia wszystkich uczestników.
Podczas trwania tych ujęć  u dołu ekranu wyświetla się napis: „10 wspierających gwiazd sceny krakowskiej, 120 utalentowanych uczestników, 15 godzin przesłuchań, wręczone nagrody o wartości 16000 - to Ogólnopolski Festiwal Piosenki Krakowskiej”.

Kolejne ujęcie to fragment III Wielkiego Koncertu Kolędowego,  w tym fragmencie widać stojące na scenie wokalistki - Małgosię, Danusię, Natalkę, Agę, Monikę i Elę oraz skrzypka - Mietka Po chwili kadr się zmienia i jest pokazany tył sceny, a tam Karol gra na klawiszach, Mateusz na perkusji, a Adrian na basie.
Podczas trwania tego ujęcia u dołu ekranu wyświetla się napis: „3 wzruszające koncerty, 25 utalentowanych muzyków, 35 opracowanych kolęd podczas 60 godzin integrujących prób - to Wielki Koncert Kolędowy”.

W następnej kolejności pokazuje się zdjęcie podopiecznych Fundacji, które zostało zrobione podczas letnich warsztatów muzycznych. Widać na nim jak podopieczni stoją w porcie na tle statku Monika III Kołobrzeg.
U dołu ekranu widnieje napis: 3 nadmorskie spotkania, 42 dni relaksu, 240 godzin ciężkiej, rozwijającej talent pracy - to warsztaty muzyczne "Wypoczynek z muzyką".

Na końcu filmu Adrian i Karol rozkładają sprzęt na scenie, są wyraźnie rozbawieni.
U dołu ekranu widnieje napis: „kilometry kabli, tony sprzętu, kilogramy jedzenia, litry wody, dziesiątki przegadanych nocy, ilość radości nieograniczona”.
Pod koniec tego ujęcia ekran ciemnieje i wyświetla się napis:
Przekaż nam Twój 1%
Fundacja Artystyczna Cantito