W grudniu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:

Jeśli podoba Ci się to co robimy, wesprzyj nas dowolną kwotą. Tylko dzięki Tobie będziemy mogli dalej występować.

Przesłuchania do 19. Konkursu "Pamiętajmy o Osieckiej"

Dodane 08.06.2016, 18:32

6 czerwca wraz z Moniką Flagą i Agnieszką Łozińską odwiedziliśmy Warszawę. Dwie nasze wokalistki postanowiły wziąć udział w tegorocznych przesłuchaniach do 19. Konkursu "Pamiętajmy o Osieckiej". W Muzycznym Studiu Polskiego Radia im. Agnieszki Osieckiej wykonały 2 piosenki, Monika „Sztuczny miód”, a Agnieszka „Kołysanka Jaszy”. Po ogromnych nerwach przed występem usłyszeliśmy bardzo dobre wykonania. Jednak w tym roku niestety naszym dziewczynom nie udało się zakwalifikować. Nie zrażają się one i na przyszły rok zapowiadają podjęcie kolejnej próby.

Poniżej nagranie występu Moniki, a więcej na naszym kanale na Youtube, gdzie serdecznie zapraszamy i zachęcamy do subskrybowania.