Utwory czyli OSIĄGNIĘCIA

Każdy artysta prezentuje swoim fanom twórczość, nasza Fundacja, jako Artystyczna, również ma na swoim koncie mnóstwo projektów, każdy z nich traktujemy jako osobną kompozycję, do której wkładamy całe serce, talent, pasję i do realizacji których przykładamy się z całych sił.
Poniżej prezentujemy to, co nam się udało stworzyć przez ostatnie lata.

Wielki Charytatywny Piknik Rodzinny. Podczas V Bajkowego dnia Dziecka - 2 czerwca 2013

2 czerwca 2013 r. zaangażowaliśmy się wraz z podopiecznymi (zespołem wokalno-instrumentalnym Cantito) w Wielki Charytatywny Piknik Rodzinny organizowany przez Małopolskie Hospicjum dla Dzieci wraz z Ojcami Franciszkanami z Wieliczki. Podczas V Bajkowego dnia Dziecka zagraliśmy specjalny bajkowy koncert, a także przekazaliśmy płytę zespołu na licytację.

Nasi podopieczni, nie mając w swoim repertuarze utworów dla dzieci, specjalnie w tym celu przygotowywali piosenki dla najmłodszych.

Koncert ten spotkał się z dużym entuzjazmem i przyczynił się do wsparcia tamtejszego hospicjum, a nasi artyści mogli podzielić się talentem i dorobkiem artystycznym w postaci płyty audio z piosenkami nagranymi przez zespół Cantito.