W listopadzie na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:
NAWET NIEWIELKA KWOTA POTRAFI ZMIENIĆ ŚWIAT DRUGIEGO CZŁOWIEKA. PODARUJ TERAZ!

Wielka Buława dla Natalii!

Dodane 10.06.2018, 14:36

W kwietniu br. odbywał się XVI Przegląd Teatralno-Muzyczny „O Buławę Lajkonika”, którego organizatorem była Dyrekcja Centrum Młodzieży im. dr H. Jordana i Pełnomocnik Prezydenta m. Krakowa ds. Osób Niepełnosprawnych. W konkursie tym wzięli udział uczniowie SPDP (Natalia Lewandowska i Marcin Joneczko) ze Specjalnego Ośrodka dla Dzieci Niewidomych i Słabowidzących z Tynieckiej 6, którzy są także podopiecznymi naszej Fundacji. 9 czerwca, w ramach rozstrzygnięcia tego przeglądu, odbywał się Integracyjny Piknik organizowany w trakcie XIX Tygodnia Osób Niepełnosprawnych „Kocham Kraków z Wzajemnością” oraz „Dni Bronowic”. Okazało się, że Natalia Lewandowska otrzymała Wielką Buławę w kategorii muzycznej. W nagrody zaśpiewała 3 piosenki „Być kobietą”, „Szukaj mnie” i „Serce jak głaz”. Występ Natalki został przyjęty bardzo entuzjastycznie głośnymi brawami.

Za przygotowanie Natalii i Marcina odpowiadała Monika Flaga.

Gratulujemy Natalii z całego serca występów, a Monice kolejnego sukcesu podopiecznej.