We wrześniu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:

Jeśli podoba Ci się to co robimy, wesprzyj nas dowolną kwotą. Tylko dzięki Tobie będziemy mogli dalej występować.

Kolęda płynąca z Bazyliki Mariackiej

Dodane 30.01.2014, 14:23

W dniu 26.01.2014 nasi podopieczni z zespołu Cantito mieli możliwość zagrać koncert w Bazylice Mariackiej. Cieszymy się, że dzięki życzliwości takich osób jak Proboszcz Bazyliki oraz Pan Paweł Kisiel nasza Fundacja ma możliwość pokazywania młodych, uzdolnionych ludzi w tak ważnych dla kultury Polskiej miejscach. Mamy nadzieję, że było to wspaniałe świadectwo na to, że osoby niepełnosprawne również prezentują wysoki kunszt artystyczny, zaangażowanie oraz wrażliwość na przekazywane treści.
Wierzymy, że dzięki takim inicjatywom, nasi Ofiarodawcy, będą czuli, że warto wspierać naszą Fundację i dzięki temu promować kulturę, jak i artyzm naszych podopiecznych, a publiczność będzie doświadczała niezapomnianych wrażeń duchowych.