W listopadzie na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:
NAWET NIEWIELKA KWOTA POTRAFI ZMIENIĆ ŚWIAT DRUGIEGO CZŁOWIEKA. PODARUJ TERAZ!

Kolędy u św. Barbary

Dodane 30.01.2017, 10:16

W tym roku ostatni koncert kolęd, który mieliśmy przyjemność zagrać, usłyszeć można było w kościele pw. św. Barbary. Bardzo serdecznie dziękujemy Księżom Jezuitom, szczególnie Rektorowi Kościoła - Ojcu Tadeuszowi Kukułce - za niezwykłą życzliwość, sympatię i ogromne wsparcie, jakie otrzymujemy od Księży każdego roku w okresie świąd Bożego Narodzenia. Dzięki przychylności o. Tadeusza mamy możliwość od lat występować dla wszystkich wiernych spotykających się na nabożeństwach w Kościele pw. św. Barbary.

Dziękujemy także wszystkim Państwu, którzy decydujecie się z nami zostać chwilę dłużej, aby wspólnie pośpiewać kolędy, posłuchać przygotowanych przez naszych podopiecznych pastorałek oraz wspomóc naszą Fundację finansowo.

Licząc na spotkanie z Państwem w przyszłym roku wierzymy, że nasza współpraca nadal będzie dobrze się układać, co doprowadzi do koncertu już za rok.

W tym miejscu pragniemy także podziękować wszystkim, których mieliśmy okazję spotkać na każdym z tegorocznych koncertów świątecznych.