W grudniu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:

Jeśli podoba Ci się to co robimy, wesprzyj nas dowolną kwotą. Tylko dzięki Tobie będziemy mogli dalej występować.

Koncert jasełkowy Szkoły Przysposabiającej do Pracy w SOSW Dla Niewidomych i Słabowidzących

Dodane 17.12.2014, 22:52

Dzisiaj nasza Fundacja pomogła w nagłośnieniu koncertu jasełkowego Szkoły Przysposabiającej do Pracy w SOSW Dla Niewidomych i Słabowidzących. Prezes Fundacji Monika Flaga, która równocześnie jest nauczycielem w tej szkole, wraz z Magdaleną Strugała oraz uczniami przygotowali piękny scenariusz Bożonarodzeniowy, którym podbili serca całej publiczności.

Jak mówią panie Monika i Magda:
„Zawsze, gdy widzimy naszych uczniów na scenie, nie możemy ukryć wzruszenia, które towarzyszy nam podczas każdego ich występu. Cieszymy się, że pomimo wielu trudności, jakich doświadczają w życiu, mają okazję podczas takich występów przekazywać swoją artystyczną wrażliwość i emocje”.

Wśród publiczności Siedziała także Dyrektor ośrodka Pani Barbara Planta, która po obejrzeniu przedstawienia wyraziła swój zachwyt nad talentem wykonawców, a także nad ich pięknymi kostiumami.

Cieszymy się, że i my mogliśmy pomóc w tym przedsięwzięciu!