W sierpniu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:

Jeśli podoba Ci się to co robimy, wesprzyj nas dowolną kwotą. Tylko dzięki Tobie będziemy mogli dalej występować.

Muzyczny Beskid Śląski

Dodane 15.03.2016, 10:13
Mężczyzna śpiewa, po jego lewej stronie stoją dwie kobiety w dłoniach trzymają mikrofony.Trzy osoby (jeden mężczyzna i dwie kobiety) stoją, w dłonach trzymają mikrofony. Po ich lewej stronie siedzi mężczyzna, który ma przed sobą klawisze.

Szanowni Państwo,

W dniach 11-13 marca zagościliśmy w Beskidzie Śląskim, gdzie mieliśmy możliwość zagrania 3 koncertów. Był to wyjazd niezwykły, gdyż każdy z występów był w innej miejscowości.

W piątek 11 marca zagraliśmy w Centrum Rekreacji i Rehabilitacji JUBILAT w Wiśle.
W niedzielę 13 marca mieliśmy aż dwa koncerty, o 15:00 w Uzdrowisku Goczałkowice-Zdrój, a o 19:00 w sanatorium uzdrowiskowym Róża w Ustroniu. Wszystkie występy były dla nas ogromną przyjemnością i cieszymy się, że chętnie na nie Państwo przybyliście, śpiewaliście wraz z nami i wspólnie miło spędziliśmy ten czas. Dziękujemy za okazane serce i dobre słowa. Każdego z Państwa serdecznie pozdrawiamy i liczymy, że jeszcze się spotkamy.

Dziękujemy wszystkim osobom odpowiedzialnym za organizację tych koncertów z trzech sanatoriów. To dzięki Wam mamy gdzie przyjeżdżać i prezentować nasze umiejętności i talenty oraz spotykać się z tak wspaniałymi ludźmi.

Kolejny raz wróciliśmy do codzienności naładowani pozytywną energią.