W styczniu na działalność fundacji potrzebujemy 3000 zł. Do tej pory zebraliśmy:

Prosimy o Twój 1%. Dzięki Tobie będzie mogła trwać nasza muzyczna przygoda.

Fundacja Cantito pomaga uczennicy SOSW dla Dzieci Niewidomych i Słabowidzących w Krakowie

Dodane 28.05.2013, 9:38

Nasza Fundacja pomogła jednej z uczennic SOSW dla Dzieci Niewidomych i Słabowidzących w Krakowie. W dniach 21-23 maja br. odbywał się w Bochni Festiwal "Integracja malowana dźwiękiem". Agnieszka - uczennica Ośrodka została do niego zakwalifikowana. Nasza Fundacja wsparła finansowo podróż i pobyt Agnieszki oraz jej opiekunów. Był to dla niej ogromny zaszczyt, gdyż przez pierwsze dwa dni mogła uczyć się od najlepszych specjalistów, m.in: Adrianny Biedrzyńskiej, Marka Piekarczyka, Artura Barcisia, Doroty Osińskiej. W ostatnim dniu odbył się konkurs, w którym  otrzymała Ona dyplom oraz różne nagrody.

Gratulujemy!

Projekt warsztaty artystyczne, wypoczynek z muzyką

Dodane 10.05.2013, 9:11

Szanowni Państwo
Nasi podopieczni z zespołu Cantito, mają marzenie, aby wyjechać na wakacje na swoje warsztaty artystyczne do Ustronia morskiego. Pobyt ten, jak co roku będzie poświęcony ciężkiej pracy nad własnymi umiejętnościami wokalnymi, repertuarem, a także świetną okazją do odpoczynku nad polskim morzem.

Nasza fundacja stworzyła projekt, aby im to umożliwić, do tego jednak potrzebujemy państwa pomocy. Koszt takiego wyjazdu to ponad 22000 zł.
Wszystkie osoby chcące przyczynić się do rozwoju talentu zespołu Cantito, jak i umożliwić im odpoczynek poniżej znajdą cały projekt, z dokładnym opisem planowanego pobytu, szczegółowy kosztorys, oraz wszelkie informacje gdzie i jak należy dokonać wpłaty.
W tytule przelewu bardzo prosimy o wpisanie:
"Projekt warsztaty artystyczne, wypoczynek z muzyką"

Za każdą dokonaną wpłatę z góry bardzo serdecznie dziękujemy.

Życzenia! :)

Dodane 30.03.2013, 11:00

„Cokolwiek uczynicie jednemu z tych najmniejszych, mnie uczynicie".
Bóg okazał się dla nas życzliwy i bardzo Łaskawy, gdyż posłał Swego Syna na śmierć za nasze grzechy.
Niech te nadchodzące Święta Wielkanocne przyniosą Nam wiarę, nadzieję i miłość. Nauczmy się, nie, tylko w te Święta, być życzliwymi dla Boga i dla siebie nawzajem. Niech Zmartwychwstały obudzi w Nas, to co uśpione, albo ożywi to, co martwe i prowadzi przez życie w zdrowiu, radości i pokoju.

Podopieczni Fundacji odnoszą kolejny sukces!

Dodane 24.03.2013, 20:50

23 marca br. zespół Cantito zdobył nagrodę Grand Prix na IX Przeglądzie Pieśni Pasyjnej w Koziegłówkach. Jest to ogromny sukces dla zespołu, ale także dla Fundacji. To wspaniale mieć takich zdolnych podopiecznych. Życzymy zespołowi kolejnych sukcesów.

Sukces zespołu Cantito w Będzinie

Dodane 22.01.2013, 10:50

Nasi podopieczni zespoł Cantito, na Międzynarodowym Festiwalu Kolęd i Pastorałek w Będzinie, zdobyli II miejsce w kategorii zespołw wokalnych oraz wyróżnienie za najlepsze wykonanie kolędy współczesnej "Uciekali". Festiwal odbywał się w dniach 17-20 stycznia br.

Jesteśmy bardzo dumni i gratulujemy!

<< Nowsze ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Starsze >>